Üniversitemizde “Tam İdrar Analizi Uygulamalı Eğitim” Düzenlendi.

18 Mayıs 2017 Perşembe Günü Eyüp Sultan yerleşkesinde “Tam İdrar Analizi Uygulamalı Eğitim” düzenlendi. Eğitimin açılış konuşması Sürekli Eğitim Merkezi Müdürü Prof. Dr. Ahmet Belce tarafından gerçekleşti. Ardından Doç. Dr. Şahabettin Selek, Doç. Dr. Hale Aral, Uzm. Dr. Ömer Faruk Özer, Öğr. Gr. Eray Metin Güler ve Dirui Firma Yetkilisi Burcu Tahtakaya teorik anlatımlarını gerçekleştirdi. Sunumların ardından gruplar halinde laboratuvara inilerek uygulama eğitim gerçekleşti. Eğitim sonunda SEM Müdür Prof. Dr. Ahmet Belce ve SEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hale Tosun tüm konuşmacılara vermiş olduğu desteklerden dolayı teşekkür belgesi takdim etti. Program sonunda eğitime katılan tüm öğrencilere Katılım Belgesi verildi.