Kan Almada Güncel Yaklaşımlar Kursu Düzenlendi.

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesinde Greiner Bio One Turkey Firmasının katkılarıyla öğrencilerimize “Kan Almada Güncel Yaklaşımlar Kurs Programı” düzenlendi. Eğitim SEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Belce’nin açılış konuşması ile başladı. Ardından Sağlık Bilimleri Üniversitesi Tıbbi Biyokimya Kliniği Eğitim Sorumlusu Doç. Dr. Hale Aral, Tıbbi Biyokimya Anabilim Dalı Öğr. Gör. Eray Metin Güler ve Greiner Bio One Turkey Firma Yetkilisi Cumhur Gülşen’in Sunumları ile devam etti. Teorik Eğitimler ardından öğrencilerin her birinin katılımıyla uygulama eğitimi gerçekleşti. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği eğitim sonunda SEM Müdürü Prof. Dr. Ahmet Belce ve SEM Müdür Yardımcısı Yrd. Doç. Dr. Hale Tosun tüm konuşmacılara değerli katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.