El ve Üst Ekstremite Rehabilitasyonunda Ortotik Yaklaşımlar Sempozyumu Düzenlendi.

11.05.2017 tarihinde Üniversitemiz bünyesinde Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi ile Sağlık Bilimler Fakültesi Ergoterapi Bölümü işbirliğiyle "El ve Üst Ekstremite Rehabilitasyonunda Ortotik Yaklaşımlar Sempozyumu" gerçekleşti. Sempozyumun açılış konuşmalarını Rektör Yardımcımız Prof. Dr. Ethem Güneren, Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı ve Sürekli Eğitim Merkezi Müdürümüz Prof. Dr. Ahmet Belce ve Ergoterapi Bölüm Başkanımız Doç. Dr. Ümit Uğurlu gerçekleştirdi. Sempozyumun birinci oturumunda Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nilgün Gürses ve Medipol Üniversitesi Ortez – Protez Bölüm Başkanı Prof. Dr. Candan Algun oturum başkanlığı yaptı. Konuşmacılar ise sırasıyla Bahçeşehir Üniversitesi Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölüm Başkanı Prof. Dr. Serap İnal, Biruni Üniversitesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Başar Öztürk ve BVU Ergoterapi Bölümü Öğr. Gör. Uzm. Fzt. Talar Cilacı sunumlarını gerçekleştirdi. 2. oturum başkanlığını Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Başkanımız Prof. Dr. Teoman Aydın ve Ergoterapi Bölüm Başkanımız Ümit Uğurlu gerçekleştirdi. İkinci oturumda sırasıyla, Ortopedi ve Travmatoloji Anabilim Dalı Öğretim Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Mehmet Kapıcıoğlu, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğr. Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Zeynep Hoşbay, Fiziksel Tıp Ve Rehabilitasyon Anabilim Dalı Öğr. Üyemiz Yrd. Doç. Dr. Yaşar Keskin sunumlarını gerçekleştirdi.  Çeşitli üniversitelerden katılımında olduğu sempozyuma büyük ilgi gösterildi. Sunumların ardından tüm konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi. Sempozyum sonunda kayıt yaptıran 392 katılımcıya katılım belgesi verildi.