4. Dönem Aile Danışmanlığı Mezunları Sertifikalarını Aldı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesine düzenlenen 4. Dönem Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Töreni 30 Eylül 2015 Çarşamba günü Dekanlık Binası Konferans salonunda gerçekleşti.

Rektörümüz Prof. Dr. Rumeyza Kazancıoğlu, Tıp Fakültesi Dekanımız  Prof. Dr. Ali İhsan Taşçı, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Eker, Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmet Kırpınar, Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Koçer ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Fatih Kılıçarslan’ın katıldığı, Ayşenur Kağızmanlıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı törene ilgi büyüktü.

Törene Aile Danışmanlığı mezunları ve mezunların anne – babaları, eşleri, çocukları, torunları ve il dışından gelen misafirleri katıldı. Hocaları tarafından takdim edilen sertifikalarından sonra yemin töreni gerçekleşti. Duygu ve düşüncelerini dile getiren mezunlarımız Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nden bu eğitimi aldıkları için kendilerini şanslı hissettiklerini belirterek törenden memnun bir şekilde ayrıldılar.