3. Dönem Aile Danışmanlığı Mezunları Sertifikalarını Aldı

Üniversitemiz Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkezi bünyesine düzenlenen 3. Dönem Aile Danışmanlığı Eğitimi Sertifika Töreni 29 Nisan 2015 Çarşamba günü Dekanlık Konferans salonunda gerçekleşti.

Rektör Danışmanı Prof. Dr. Mahmut Gümüş, Sürekli Eğitim Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Doç. Dr. Hasan Hüseyin Eker, Psikiyatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İsmet Kırpınar, Psikiyatri Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Doç. Dr. Emel Koçer ve Sosyal Hizmetler Uzmanı Fatih Kılıçarslan’ın katıldığı ve Ayşenur Kağızmanlıoğlu’nun sunuculuğunu yaptığı törene ilgi büyüktü.

Törene Aile Danışmanlığı mezunları ve mezunların anne - babaları, çocukları, torunları ve il dışından gelen misafirleri katıldı. Mezunlara hocaları tarafından sertifika takdiminin ardından yemin törenine geçildi. Program sonrasında mezunlar, Bezmialem Vakıf Üniversitesi’nde bu eğitimi aldıkları için kendilerini şanslı hissettiklerini belirttiler